Sähkötupakka pitää kieltää

Joissakin tiloissa sähkötupakan käyttö on erikseen kielletty ja aina onkin hyvä ottaa ensin selvää sopiiko sähkötupakan käyttö kyseisessä tilassa. Sähkötupakkaa voivat ostaa täysi-ikäiset ihmiset. Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään sekä atomisoija aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) taikka ainoastaan imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio).

Parhaiten savun kaltaista sekä tupakkamaista kurkkutunnetta tuottavat manuaalikäyttöiset Joye 510 ja eGo. 2 akkua, höyrystin, cartomizereita sekä laturi) hinnat lähtevät normisti 35 eurosta ylöspäin. Imaistessasi huomaat myöskin akun päässä olevan LED-valon syttyvän, luoden illuusion palavasta syöpäkääryleistä. Voit käyttää sähkötupakkaa sikäli kauan kuten akussa riittää virtaa vai patruuna riittää liuosta. Maut kuitenkaan eivät enimmäkseen nimenomaan vastaa tätä, jota he yrittävät imitoida.

Sähköllä toimiva atomisaattori tuottaa savun kaltaista, minkä sekoittuu ampullista saatavaan nikotiiniin. Tuotteita ostaessa kannattaa kuitenkin varmistaa niin että atomisoijalle löytyy tämän ajan kattava vakuutus, ettei laite hajoa ennen aikojaan. Internetissä tuotetta esitellään ja kaupataan useilla sivustoilla.

Sähkötupakan : http://www.nicopoint.com/category/8/saastopaketit : osat kiinnitetään toisiinsa kätevästi kierteiden avulla, eivätkä heidän tunnistamisen täytyisi olla kovin hankalaa. Yleensä virta saadaan akusta, vain höyrystin saatetaan myöskin kytkeä suoraan tietokoneen tai laturin USB-liitäntään. Sähkötupakka näköisversioi ulkoisesti sekä väriltään tupakkaa. Sähkötupakan hinnat ovat paljon edullisemmat kuten klassisen tupakan.

Ampulli asetetaan höyrystäjään se pää edellä missä korkki käsitettiin olevan. Tähän väliin onkin tietenkin pakko todeta jotta myöskään kallis hinta ei merkitse automaattisesti laadukasta tupakkaa. Saanko käyttää sähkötupakkaa julkisissa sisätiloissa? Tämä : http://www.nicopoint.com/category/8/saastopaketit : vaihtelee hyvin merkittävästi. Sähkötupakan edut on huomattavat ja monelle tupakoitsijalle se onkin loistava ratkaisu, jahka tahtoo hitaasti lopettaa tupakanpolton totaalisesti, säästää rahaa taikka vaalia terveyttään.

Sähkötupakkaa

savua joka käyttäjä imee. Tästä http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-netissa sähkötupakasta on olemassa sekä automaattinen niin että manuaalinen, käynnistysnapilla varustettu versio. Englannin kieliset termit on atomizer (koteloitu lämmitysvastus), cartridge (pumpulia sisältävä säiliö, mihin aine on imeytetty, liitetään höyrystimeen niin, niin että pumpuli koskettaa vastusta) sekä tank joten säiliö. Sähkötupakka mieltää muotoilultaan paljolti tupakkaa, ja tän käyttö vaikuttaa sähkötupakasta riippuen röökin, piipun tai sikarin polttolta, mutta tämä ei aiheuta vastaavia terveysriskejä kuin perinteiset savukkeet.

Sähkotupakka skulaa

Sisäänhengittäessä sähkötupakka muodostaa vesihöyryä, mikä maistuu ja tuntuu samalta kuin perinteisestä syöpäkääryleistä hengitettävä savu. Olet varmaankin jo nähnyt, miten tupakat ovatkin hävinneet näkyvistä kauppojen hyllyiltä. Automaattimallin höyrystys käynnistyy automaattisesti imemällä syöpäkäärylettä, kun jälleen manuaalimallissa käy painaa nappia joka kerta jahka haluat käynnistää höyrystymisen.

Sähkötupakassa ( sähkötupakka.eu/sahkotupakka-netissa) käytettävä aine onkin normaalisti propyleeniglykoli-pohjainen. Tuotetta maistaneet paitsi että jälleen on lähes järjestäen todenneet sen tehokkaimmaksi keinoksi lopettaa tupakointi. Työterveyslaitos sekä THL on reippaan selkeälinjaisesti esittäneet näkemyksensä sähkötupakan mahdollisesta haitallisuudesta ja ovat lähtökohtaisesti tän käyttämisen rajoittamisen kannalla. Automaattisesssa mallissa sinun ei tarvitse muuta kuten imuttaa suukappaleesta, niin laite alottaa liuoksen höyrystämisen.

Paljonko sinä maksat tupakanpoltosta? Nikotiinin toimittamisen lisäksi sähkötupakka tarjoaa myös tupakoimisen muut ”hyvät” puolet kuin savun (höyryn), sosiaaliset tilanteet, tekemistä käsille jne. Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään ja höyrystin aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) taikka pelkästään imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio).

Sähkötupakka ja röökaamisen lopettaminen

Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen kirjoittaa, jotta tupakkatuotedirektiivi uusitaan muutaman 12kk pidä sisällään. Nikotiinittomia sähkötupakka-tuotteita (mukaanlukien laitteet sekä nikotiinittomat ampullit) pystyy vapaasti ostaa joista päin maailmaa tahansa sekä useimmat verkkokaupat heitä markkinoivat. Artistit ja yleisökin tätä on hengittäneet vuosikymmeniä eikä ketkään oo ollut huolestunut.

Sähkötupakka – uhka ja apukeino?

sähkötupakka taikka sähkötupakka (englanniksi electronic cigarette vai e-cigarette) on sähköllä toimiva, normaalia tehdasvalmisteista syöpäkäärylettä muistuttava vekotin. Moni tahtoo sähkötupakan näyttävän oikealta tupakalta – jolloin kääntöpuolena onkin yleensä lyhyempi akun kesto.