Sähkotupakka skulaa

Sähkötupakan akuissa on kahta päätyyppiä: automaattisia sekä katkaisijalla varustettuja. Minä en kehota olemaan noudattamatta tuottajan ohjeita, vain sähkötupakassa käytettävät Li-Ion -akut eivät ota itseensä latauksen kestosta, oli tämä silloin pitkä tai pikainen aika. Tänään nikotiinipatruunoiden käyttäjä ottaa riskin, jotta markkinoilla on usean laatuisia tuotteita.

Saksassa Sähkötupakka oltaisiin valmiita laillistamaan. Esim. sängyssä tupakointi tuottaa vuosittain useita palokuolemia. Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen kirjoittaa, että tupakkatuotedirektiivi uusitaan parin vuoden sisällä. Toisin kuten tavallinen rööki, sähkötupakka ei pidä sisällään monia tuhansia hyvinvoinnille erittäin vahingollisia kemikaaleja. Tämän sivun tarkoitus onkin mahdollisimman helppolukuisesti tutustuttaa ensikertalainen siihen upeaan keksintöön. Sähkötupakasta : www.nicopoint.com : puhutaan usein myös nimityksellä sähkötupakka, e-savuke vai sähköinen savuke.

Kyseessä oli kuitenkin erään tyyppinen akku: 2 sarjakytkettyä akkua metallikuoressa. Sähkötupakasta tuleva höyry näyttää identtiseltä tupakansavuun verrattuna, sekä sähkötupakointi jäljittelee varsin reippaan tupakoinnintunnetta. Höyryhän mieltää ulkomuodoltaan reippaan huomattavasti savua ja käyttötapa on sama. Makuja löytyy suurinpiirtein kaikki samat kuten makeisistakin, on hedelmiä, kahvia, suklaata, teetä, toffeeta ja eräät menevät jo lähemmäs hajuvesiäkin.

Sähkötupakan – nicopoint.com/ – ampulleja ei ole sallittua kaupata kotimaassa, vain käyttäjät tilaavat heitä netistä. / http://www.nicopoint.com / . Sähkötupakassa tosiaan höyrystetään nikotiinipitoista nestettä, ns. Useimmiten aloituspaketit maksavat muutaman kymmenen euroa, sisältäen esimerkiksi muutama kokonaista sähkötupakkaa. Tämän väitteen tueksi ei sentään juuri nyt ole olemassa tieteellistä, systemaattiseen tutkimukseen perustuvaa näyttöä.

Täten teidän luullaan rikkovan tupakointikieltoa. Viraston mukaan Green Smoke -yhtiö onkin mainostanut tupakkalain vastaisesti sähkötupakkatuotteita ja nikotiinittomia nesteitä. Sähkötupakasta imutetaan höyryä minkä näyttää (koostumukseltaan ja määrältään) sekä tuntuu kurkussa ja keuhkoissa jokseenkin vastaavalta kuten oikea tupakansavu.

Tällainen kansalaistottelemattomuus onkin vain hyvä asia: sähkötupakka sekä nikotiinia sisältävät nestepatruunat ovatkin auttaneet useita pääsemään eroon hengenvaarallisesta tupakoinnista, täten perusteet rajoituksille ovatkin järjenvastaisia. Tämän tähden monet ravintolat toivovat sähkötupakan käyttämisen rajoittuvan tupakkakopin puolelle. Joissakin nikotiinittomissa tuotteissa on havaittu nikotiinia, jahka taas muutamissa tuotteissa joiden ois tullut pitää sisällään nikotiinia, nikotiinia ei oo löydetty.

Onko sähkötupakka tupakkatuote? Ei. Ampulli asetetaan höyrystäjään se pää edellä jossa korkki oli. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että ensivaikutelma onkin lähinnä myönteisesti yllättynyt fiilis.