Takkeja netistä

Villakangastakki muhkealla karvakauluksella? Poltetun oranssin värissä? Toisaalta hieman vaaleampikin versio olisivat aika poikaa, ainakin tää Topshopin 60-luvun henkinen kaulukseton söpöläinen joka kyseisen putiikin sivustolla määritellään sienen väriseksi. Särmikäs takki, kiiltävät materiaalit ja pikainen helma muodostavat kiinnostavan kokonaisuuden.

Takki

Inspiroidu frakkitakin linjoista ja suuntaa kirppiksille. Esim. nykyään testatut kaksikerroksiset takit eivät sovellu rinkkojen tai raskaiden reppujen kanssa vaelluskäyttöön. Varsinkin talvella takki onkin hyvin tärkeä prosenttimäärä vaatetusta, mutta talvikäyttöön tarkoitetut takit ovatkin hyvin vuorattuja sekä tykkäävät yläruumiin lämpimänä pakkasellakin. Alle mahtuu sit kovemmille pakkasille fleece.

Tosin muutaman kokeilun kuluttua olen hieman alkanut miettimään tuollaista suurta ihanuutta. Trendikkäin nahkatakki on nykyisin lantiomittainen. Aivan ihanaa. Vaikka mallisto Asoksella ei ole kamalan reipas, sikäli helpottaa se etenkin vähäsen tätä odotusta.

Takit / http://www.takit.fi / netissä

Pukeudu esimerkiksi trendikkäästi kirkkaansävyiseen takkiin, jonka piristää pimeinä syysaamuina. Voipi tosiaan olla, niin että nämä jäävät Suomen ainoiksi kappaleiksi. Kauden muoti tarjoaa suuren määrän valinnan varaa, se onkin täynnä leikkisyyttä ja voimakkaita värejä, lämpimiä neuleita, perinteistä juhlatyyliä ja persoonallista takkimuotia.

Takit

Kauluksia käy näkymään kaikkialla sekä niillä saakin stailattua asut oman näköisiksi. Putiikkien valikoimista löytyy nyt suuren määrän erilaisia versioita esimerkiksi kankaista, metallista sekä helmistä. Ihan näin lämpimiin ilmoihin tämä ei sentään sovi, vain olisivat aika täydellinen kylmempiin päiviin. Kokeilkaapa huvisenne.

Takit

Mikäli ylä- ja alavartalon ero on pieni, päärynä pystyy käyttää myös lantion yläpuolelle jäävää takkia. Canada Goose onkin kanadalainen vuonna 1957 perustettu perheyhtiö, joka valmistaa suurelta osin untuvatakkeja. Olenkin jo yrittanyt silmailla jotakin tyylikasta, naisellista, vaan paksua ja lamminta toppatakkia… Esim. lasku-varjokangas onkin helppohoitoinen myös käytännössä, siinä takin saattaa pyyhkäistä ongelmitta puhtaaksi kostealla liinalla.

levittävät yksityiskohdat paikka- ja pussimaiset taskut lantionseudulla kovin syvä V-pääntie Tiimalasivartaloinen suosii takin valinnassa pehmeästi laskeutuvat kankaat väriä helpommin kuten kuoseja pituusvaihtoehdot: ylälantio, lantio, reisi ja polvipituus ovatkin helpompia kuin pitkät, ellei tiimalasi oo pitkä linjat: X-linja on paras vaihtoehto.

Comments are closed.