Sähkötupakkaa

savua joka käyttäjä imee. Tästä http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-netissa sähkötupakasta on olemassa sekä automaattinen niin että manuaalinen, käynnistysnapilla varustettu versio. Englannin kieliset termit on atomizer (koteloitu lämmitysvastus), cartridge (pumpulia sisältävä säiliö, mihin aine on imeytetty, liitetään höyrystimeen niin, niin että pumpuli koskettaa vastusta) sekä tank joten säiliö. Sähkötupakka mieltää muotoilultaan paljolti tupakkaa, ja tän käyttö vaikuttaa sähkötupakasta riippuen röökin, piipun tai sikarin polttolta, mutta tämä ei aiheuta vastaavia terveysriskejä kuin perinteiset savukkeet.

Sähkotupakka skulaa

Sisäänhengittäessä sähkötupakka muodostaa vesihöyryä, mikä maistuu ja tuntuu samalta kuin perinteisestä syöpäkääryleistä hengitettävä savu. Olet varmaankin jo nähnyt, miten tupakat ovatkin hävinneet näkyvistä kauppojen hyllyiltä. Automaattimallin höyrystys käynnistyy automaattisesti imemällä syöpäkäärylettä, kun jälleen manuaalimallissa käy painaa nappia joka kerta jahka haluat käynnistää höyrystymisen.

Sähkötupakassa ( sähkötupakka.eu/sahkotupakka-netissa) käytettävä aine onkin normaalisti propyleeniglykoli-pohjainen. Tuotetta maistaneet paitsi että jälleen on lähes järjestäen todenneet sen tehokkaimmaksi keinoksi lopettaa tupakointi. Työterveyslaitos sekä THL on reippaan selkeälinjaisesti esittäneet näkemyksensä sähkötupakan mahdollisesta haitallisuudesta ja ovat lähtökohtaisesti tän käyttämisen rajoittamisen kannalla. Automaattisesssa mallissa sinun ei tarvitse muuta kuten imuttaa suukappaleesta, niin laite alottaa liuoksen höyrystämisen.

Paljonko sinä maksat tupakanpoltosta? Nikotiinin toimittamisen lisäksi sähkötupakka tarjoaa myös tupakoimisen muut ”hyvät” puolet kuin savun (höyryn), sosiaaliset tilanteet, tekemistä käsille jne. Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään ja höyrystin aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) taikka pelkästään imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio).

Sähkötupakka ja röökaamisen lopettaminen

Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen kirjoittaa, jotta tupakkatuotedirektiivi uusitaan muutaman 12kk pidä sisällään. Nikotiinittomia sähkötupakka-tuotteita (mukaanlukien laitteet sekä nikotiinittomat ampullit) pystyy vapaasti ostaa joista päin maailmaa tahansa sekä useimmat verkkokaupat heitä markkinoivat. Artistit ja yleisökin tätä on hengittäneet vuosikymmeniä eikä ketkään oo ollut huolestunut.

Sähkötupakka – uhka ja apukeino?

sähkötupakka taikka sähkötupakka (englanniksi electronic cigarette vai e-cigarette) on sähköllä toimiva, normaalia tehdasvalmisteista syöpäkäärylettä muistuttava vekotin. Moni tahtoo sähkötupakan näyttävän oikealta tupakalta – jolloin kääntöpuolena onkin yleensä lyhyempi akun kesto.

Comments are closed.