Laihdutus helposti

Eli ei saattaa väittää, että ei käytä rasvaa lainkaan jättämällä levitteen leivän päältä pois. Tarvehierarkia onkin tärkein. Luukadon estäminen onkin tärkeää. Esimerkiksi: Näitä asioita en pystynyt tekemään jahka olin lihava…TAI arki on helpompaa jahka jaksan enemmän, saan kengännauhat itse kiinni, jaksan ajaa pyörällä, pystyn kumartumaan lapsen tasolle. Sakot ja palkkiot vaikuttavat laihdutustulokseen, Mayo Clinicin tekemä tutkimus osoitti.

Nopea laihdutus

Opiskellessani nuoriso sekä vapaa-ajan ohjaajaksi, huomasin, niin että silti luonteeni riitti aktiiviseen työhön, halusin myös kuntoni sekä ulkonäköni puolesta olla hyvä esimerkki nuorille. Usealle vuodelle jyvittyvää keventämistä puoltaa se, niin että tiukkaa dieettiä on yleensä harmittava noudattaa. Hänen kertomuksessaan mainitaan myös kilpirauhasen vajaatoiminta, millä on vaikutusta painon kertymiseen ja laihdutukseen, Terveystalon työterveyslääkäri Päivi Metsäniemi kertoo.

Kuten jo edellä mainitsin, reippaan monesti pelkkä elämäntapojen muutos ei kanna riittävän pitkälle ainakin jospa muutokset eivät ole olleet merkittäviä. nopeasta ryhmästä saavutti asetetun 15 %:n painonpudotustavoitteen, jahka taas hitaasta ryhmästä tavoitteensa saavutti vaan puolet osallistujista. Eikä kannata tietysti napostellakaan kaiken aikaa, mutta tämä onkin sekä hampaita että vyötärönseutua koetteleva tapa! Mikäli ohjeet sisältävät vähemmän energiaa kuten kuluttaa, eivätkä kuitenkin laihdu pitkälläkään aikavälillä, on kyseinen ihminen hyvinkin erikoinen tapaus tai silloinkaan kyseessä onkin jokin sairaus tai häiriö.

Pia kyllä löi meikäläisenkin ällikällä. Karsi ravinnostasi 10 kilokaloria kaikkia pudotettavaa paunaa kohti. Kroppa toimii vähitellen ja tunnen meneväni käsijarru päällä. Siitä oli kulunu sitte vuosi ku mä alotin minun laihduttamisen, niin minä alon käymään salilla 4 viikossa. Ikää on jo 50 vuotta, jonka tarkoittaa käytännössä, jotta työpaikkaa ei sikäli vaan vaihdeta enää. Esimerkiksi netissä onkin valtava prosenttimäärä ohjeita miten laihdutaan, elikkä ongelma ei luonnollisestikaan oo se, että ei tiedetä kuinka laihdutaan, vain motivaation ja tahdonvoiman puute.

Harhauta mieltä tekemällä sekä ajattelemalla jotain muuta, ja pian mielihalu katoaa. Loppupeleissä nämä uudet tulokset saattavat muuttaa kliinisiä sovelluksia, sanoo lihavuustutkija Katrina Purcell raportissa. 7-vuotiaana itsellä diagnosoitiin kilpirauhasen vajaatoiminta.

Comments are closed.