Sähkotupakka skulaa

Sähkötupakan akuissa on kahta päätyyppiä: automaattisia sekä katkaisijalla varustettuja. Minä en kehota olemaan noudattamatta tuottajan ohjeita, vain sähkötupakassa käytettävät Li-Ion -akut eivät ota itseensä latauksen kestosta, oli tämä silloin pitkä tai pikainen aika. Tänään nikotiinipatruunoiden käyttäjä ottaa riskin, jotta markkinoilla on usean laatuisia tuotteita.

Saksassa Sähkötupakka oltaisiin valmiita laillistamaan. Esim. sängyssä tupakointi tuottaa vuosittain useita palokuolemia. Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen kirjoittaa, että tupakkatuotedirektiivi uusitaan parin vuoden sisällä. Toisin kuten tavallinen rööki, sähkötupakka ei pidä sisällään monia tuhansia hyvinvoinnille erittäin vahingollisia kemikaaleja. Tämän sivun tarkoitus onkin mahdollisimman helppolukuisesti tutustuttaa ensikertalainen siihen upeaan keksintöön. Sähkötupakasta : www.nicopoint.com : puhutaan usein myös nimityksellä sähkötupakka, e-savuke vai sähköinen savuke.

Kyseessä oli kuitenkin erään tyyppinen akku: 2 sarjakytkettyä akkua metallikuoressa. Sähkötupakasta tuleva höyry näyttää identtiseltä tupakansavuun verrattuna, sekä sähkötupakointi jäljittelee varsin reippaan tupakoinnintunnetta. Höyryhän mieltää ulkomuodoltaan reippaan huomattavasti savua ja käyttötapa on sama. Makuja löytyy suurinpiirtein kaikki samat kuten makeisistakin, on hedelmiä, kahvia, suklaata, teetä, toffeeta ja eräät menevät jo lähemmäs hajuvesiäkin.

Sähkötupakan – nicopoint.com/ – ampulleja ei ole sallittua kaupata kotimaassa, vain käyttäjät tilaavat heitä netistä. / http://www.nicopoint.com / . Sähkötupakassa tosiaan höyrystetään nikotiinipitoista nestettä, ns. Useimmiten aloituspaketit maksavat muutaman kymmenen euroa, sisältäen esimerkiksi muutama kokonaista sähkötupakkaa. Tämän väitteen tueksi ei sentään juuri nyt ole olemassa tieteellistä, systemaattiseen tutkimukseen perustuvaa näyttöä.

Täten teidän luullaan rikkovan tupakointikieltoa. Viraston mukaan Green Smoke -yhtiö onkin mainostanut tupakkalain vastaisesti sähkötupakkatuotteita ja nikotiinittomia nesteitä. Sähkötupakasta imutetaan höyryä minkä näyttää (koostumukseltaan ja määrältään) sekä tuntuu kurkussa ja keuhkoissa jokseenkin vastaavalta kuten oikea tupakansavu.

Tällainen kansalaistottelemattomuus onkin vain hyvä asia: sähkötupakka sekä nikotiinia sisältävät nestepatruunat ovatkin auttaneet useita pääsemään eroon hengenvaarallisesta tupakoinnista, täten perusteet rajoituksille ovatkin järjenvastaisia. Tämän tähden monet ravintolat toivovat sähkötupakan käyttämisen rajoittuvan tupakkakopin puolelle. Joissakin nikotiinittomissa tuotteissa on havaittu nikotiinia, jahka taas muutamissa tuotteissa joiden ois tullut pitää sisällään nikotiinia, nikotiinia ei oo löydetty.

Onko sähkötupakka tupakkatuote? Ei. Ampulli asetetaan höyrystäjään se pää edellä jossa korkki oli. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että ensivaikutelma onkin lähinnä myönteisesti yllättynyt fiilis.

Nikotiiniton sähkötupakka

Jälleenmyyjät lätkäisevät joskus näihin oman logonsa ja pakkausmateriaalin tai joskus myyjät sellaisenaan. Myös nikotiinipatruunoiden myynti on Suomessa kiellettyä, elikkä kotimaisista nettikaupoista voit tilata vaan nikotiinittomia ampulleja ja muita varaosia. Sähkötupakan suurin synti on tosiaan tämä, ettei se ole ihmelääke? Samaan aikaan kotimaassa onkin laillista sekä täysin itsestään selvää myydä perinteistä tupakkaa, eli huoli juuri sähkötupakasta aiheuttaa paljonkin ajatuksia.

Onko sähkötupakka vaarallinen?

Pääkaupunkiseudun ravintoloitsijat on hieman hämmentyneitä lisääntyneen sähkötupakoinnin vuoksi. Tämän takia on ihan hyvä olla ainakin 2 akkua, niin että voit kytkeä toteen ladatun akun käyttöön kun toinen akku tyhjenee. Tupakkaan kuolee kotimaassa 5000-6000 vuodessa sekä 5-6 miljoonaa koko maailmassa. Sähkötupakassa / nicopoint.fi/category/8/saastopaketit / tupakanpuru onkin korvattu nesteellä, jota kuumentamalla laitteesta on mahdollista imuttaa savun kaltaista.

Sähkötupakka kauppoihin

Tämän tuloksena Tulli onkin päättänyt olla puuttumatta ETA-alueelta tilattuihin sähkötupakkatuotteisiin, jotka on hankittu itsensä käyttöön. Manuaalista mallia käyttäessäsi saat aktivoida sähkötupakan nappia painamalla. Toisin sanoen jatkossa näet seuraavanlaisia sähkötupakka\mainoksia\: nicopoint.fi/category/8/saastopaketit Tilaa X asia hintaan X. Tupakasta vaihtoon totuttelu ottaa aikansa sekä tuntemukset voivat olla todella henkilökohtaisia, onko sähkötupakka sinua varten selviää loppujenlopuksi vasta kokeilemalla itse.

Onko sähkötupakka terveellinen?

Euroopan komission mukaisesti nikotiinia sisällään pitävät sähkötupakkavalmisteet voivat kuulua EU:ssa lääkelain piiriin. Neuvottelut jatkuvat. Nesteitä onkin tarjolla erimakuisia ja -vahvuisia versioita. Täydellä latauksella se on 4.2 volttia ja minimilatauksella 3,4 volttia. Suomen ulkopuolella onkin tarjolla makuja, mitkä on tehty vastaamaan tietyn tupakkamerkin makua sekä tekemään varsinaiset tupakkamerkit tunnetuksi höyryttäjälle.

Lääkealan turvallisuus- sekä kehittämiskeskus Fimea onkin pyytänyt yrityksiltä selvitystä nikotiiniliuosten maahantuonnista, markkinoinnista ja jakelusta Suomessa. Sähkötupakan akuissa on kahta päätyyppiä: automaattisia sekä katkaisijalla varustettuja. Nikotiinineste onkin vähän lisää siirappimaista kuin vesi, joten tämä ei imeydy täysin yhtä vahvasti paperiinkaan.

Sähkötupakka verkosta

Perään hän isompi määrä nihkeästi, niin että sähkösavukkeella on helppo jatkaa riippuvuuden ylläpitoa, ja sallii kritiikkiä tästä, että ei ole todistettu, niin että sen läpi tupakoinnista pääsisi eroon. Saanko käyttää sähkötupakkaa julkisissa sisätiloissa? Se vaihtelee hyvin huomattavasti. Jotkut on kyenneet lopettamaan tupakoinnin totaalisesti sähkötupakan läpi.