Kenen valmistama on vihreä kahvi

Vihreys nimessä ei viittaa kahvin väriin, vain sen takia jotta ne ovatkin paahtamattomia papuja ja myös he ovatkin luomuviljeltyjä joten silloin mielessä tämä onkin orgaanista. Vihreä Kahvi pienentää näläntunnetta ja jelppii syömään vähemmän sekä pienempiä annoksia.

Vihreä Kahvi

Laihdutusvaikutuksen myös, vihreään kahviin sisältyvällä CGA-hapolla onkin bakteereja tappava vaikutus (se toimii erinomaisesti nielutulehduksen hoidossa), se alentaa verenpainetta ja vähentää selluliittia. Ihmiset jatkavat monesti syödä niidä ainoastaan yhden purkin verran, jolloin mahdolliset haittavaikutukset jäävät (onneksi) vaivattomasti. Pidin ruokavalioni ennallaan, siinä vihreän kahvin luvattiin laihduttavan ilman ruokavalion muuttamista.

Vihreä Kahvi

Vihreän kahvin on huomattu heikentävän sokereiden sekä rasvan imeytymistä vereen ruokailun yhteydessä. Uudesta laihdutustuotteesta käsitettiin olevan pakko ottaa ilmiselvää. Vihreä kahvi http://www.xn--vihrekahvi-u5a.fi/ nimittäin kiihdyttää aineenvaihduntaa, vähentää näläntunnetta sekä saa painon putoamaan melkein 5-10 kg kuukaudessa. Tuotetta ei suositella alle 15-vuotiaille, yli 70-vuotiaille, raskaana oleville, imettäville, taikka koefiiniyliherkille henkilöille.

Vaikutus on silti olematon verrattuna vaikkapa liikuntaan tämä sekä riittävä proteiinien saanti onkin yhä paras konsti pitää huolta siitä, jotta laihiksella menettää rasvaa, ei lihasta. Testattavien paino putosi keskimääräisesti 8 kg 22 viikon testijakson aikana, täten 10,5 % kokonaispainon pudotusta sekä rasvamäärän putoamista 16 prosentilla. Vihreä kahvi uute voi myös helpottaa hallitsemaan verenpainetta ja kolesterolitasoja.

Kun glukoosia ei ole riittävästi antamassa energiaa, elimistö alkaa muodostaa sitä rasvasta, tällöin rasvakudos palaa sekä laihtuminen alkaa. Myyjä mainitsi, että purkit viedään käsistä ja moni ostaa jo kolmatta purkkiaan. Mikäli vihreä kahvi luokiteltaisiin lääkkeeksi, se olisivat uskomaton painonpudotuslääke, minkä ois olemassaolevan tiedon mukaan hyvinkin kallis ja sitä saisi vain reseptillä.

Testissä vihreä kahvi

Kliiniset testit on osoittaneet, niin että laitteiden yhdistäminen yllä mainitulla tavoin kohentaa tuloksia lähes 40%:llä! Nykyään viikko nautittu kahvista ja myös tabletin olenkin ottanut päivittäin.