Laihdutus on hidas keino

Vaikka vanhoista epäterveellistä ruoista sekä liikkumattomuudesta voikin olla hidas siirtyä vähemmän lihottavaan ruokavalioon ja ruokatottumuksiin ja alkaa liikkumaan isompi määrä, näistäkin asioista silti tulee ajan vaikutuksesta tapa, eikä enää teekään sikäli merkittävästi mieli enää niitä leivoksia ja rasvaisia ruokia. Sopivan energiavajeen (kalorivajeen) seuraaminen onkin lähestulkoon mahdotonta ilman tarkkaa sekä helppokäyttöistä ruokaja liikuntapäiväkirjaa, mitkä ohjelmastamme löytyvät.

Toinen väittää, ettei käytä rasvaa suinkaan, kolmas omaa isot luut ja jollain taas on aivan eriskummallisen vaikea aineenvaihdunta. Siihen tottuu nopeasti, sekä tuloksiakin käy. Jos vastaavaan aikaan nostaa paljon punttia joten ostaa lihasmassaa, mittanauhakaan ei välttämättä kerro koko totuutta. Silloin vältetään ns.

Sääntö jättää huomiotta myös kehon kudosjakauman, vaikka sillä on energian­kulutuksessa oma tärkeä osansa. Olin ollu pienestä pitäen ylipainoinen. No, aineenvaihdunnan häiriöt eivät varmaankaan oo yhtä yleisiä kuten ylipaino (n. Ei siis jätetä aamiaista väliin, eivätkä syödä laihdutuslounaita. Tumma suklaa on sallittu herkku näin kerran, kaksi viikossa.

Laihdutus

Tavoiteenamme on jelppii sinua olemaan tyytyväinen omassa kehossasi. Jos sattuu olemaan sohvaperuna, mikä ei nimenomaan minkäänlaista sykettä nostavaa liikuntaa harrasta, voikin jo päivittäinen reilun puolen tunnin todella reipas kävelylenkki lieventää pudottamaan painoa yhdessä oikean ruokavalion kanssa.

Myös runsas veden juominen onkin tärkeää. Liikkumattomuus voi ajatukset kiertelemään samaa rataa. Et saa laihduttaa sekä täytyy syödä enemmän. Samat askeleet kuten ennen, vain nykyään reippaammin sekä vauhdikkaammin. Rasvaa on melkein appelsiinissa pienen pieni prosenttimäärä. Tai saatat katsoa, että alkoholijuomia kuluu reippaasti.

2,5 dl lasillinen viiniä iltaisin onkin OK. Säännölliset kävelylenkit vähentävät myös stressiä sekä pienentävät useiden sairauksien riskiä. Kun tähän onkin päästy, neuvoo Woxnerud tekemään 20 minuutin lenkin mikä päivä. Usein luullaan, jotta ihminen ei kuluta suinkaan energiaa jospa ei liiku.

(Huom! Vasta myöhemmin olen oppinut, jotta nykyään ihannepainon alaraja on BMI 18,5, elikkä noin 1-3 kg vähemmän kuin viereisessä taulukossa. Jokapäiväinen herkkujen syönti hyvällä omallatunnolla korjaa tilannetta usein. Varsinkin kitukuurilla sekä vähällä liikunnalla laihduttaneille pystyy käydä sikäli, jotta he laihduttavat läskien sijaan lihasta ja kiinteytymisen sijasta muuttuvatkin ns.

Nopea laihdutus

Läskin polttaminen sekä samanaikainen lihaksen säästäminen onnistuvat parhaiten liikkumalla. Näiden syiden tähden keskityn tässäpä asiassa käytännössä ainoastaan kalorien laskemiseen perustuvaan menetelmään, jotta se onkin yksinkertainen sekä ongelmitta hallittavissa. Laihdutusta edistääksesi sinun tulee noudattaa vaan muutamia, varsin yksinkertaisia laihdutusvinkkejä.